12 Eylül 2008 Cuma

Donus...

Uzun bir ara bu sefer, epeydir yazamiyorum ama iyi bir sebebim var. Memlekete gittik tatilde :) Temmuz basindan beri Turkiyedeydik, Agustos sonunda dondugumuzden beri de tekrar duzen oturtmaya calistik Minikle. Malum saat ve ilgi farkindan kaynakli bir takim zorluklar yasadik ama, son bir haftadir hersey normale dondu. Sabah saat dortde kalkip hadi parka diye tutturmalarimiz, gun icinde buldugumuz her yumusak yere bas koymalarimiz,hircinliklarimiz sonunda yerini sakin, daha iyi uyuyan, haraketli ve merakli tam bir iki yas cocuguna birakti :)

Biraz Turkiye tatilinden soz edelim :)Tabi ki cok cok guzel bir tatil oldu hepimiz icin, ozellikle de Karan cildirdi, tum ilgi ondaydi, herkes minikle cok ilgilendiginden ve Karan'da ilgiyi seven bir cocuk oldugundan ne kadar mutlu oldugunu soylememe gerek yok her halde. Sanirim gerisini yazarak degilde resimlerle anlatmak cok daha dogru olacak...





Ankara'da gecirdigimiz gunlerde eski gunleri yad edip ODTU'ye goturduk minigi, babasi ile amcasinin okulunu gordu Karan.














Eskisehir oldugumuz zamanlardan bir kisminida annemle babamin emeklilikden sonra yasamak icin sectigi Mayislar Koyunde gecirdik. Karan annesi ve buyukbabasinin bahcesini gordu.











annesi ile bahce suladi,
















hep birlikde cicek topladilar,











hatta bazen suyu fazla kacirdi :))










Deniz teyzesiyle son Paris modasini Mayislar Koyune tasidilar :)

















Dedesiyle balon oynadi,



















Dedim ya bir dedigi iki edilmedi, Buyukbabasindan da istedi balonlari :)
















Parklara gitti.



















Babanesi ile balik kraken yedi :)












Buldugumuz bir kac gunluk arada da Adrasan'da hizli ama cok guzel bir tatil cikarttik.











Burada da minik cok guzel vakit gecirdi, amcasi ile Sucan'in bizi goturdukleri bu balik mekaninda taze alabalik yiyip, altimizdan gecen ordekleri beslerken Karan'in nasil mutlu oldugunu anlatmama gerek yok her halde :)


















Hatta tatilde Turk usulu cozumlerle acik havada deniz kiyisinda bile uyudu minik :)






Hizli tadi damagimizda kalan bir tatil oldu Turkiye gezisi. Sonunda evimize geldigimiz geceyarisi ( cunku saat sabahin 4'u idi ) Karan tum o yorgunluguna ragmen oyuncaklarini ve odasini gorunce tam anlami ile gozu dondu. Herseyi o kadar ozlemis ki o saatte oyuncaklarini ortaya dokup ciglik cigliga yarin saat kadar oynadi, onu ikna edip uyutmak oldukca zor oldu :)

Minik Turkiyede yaptigi herseyi cok net hatirliyor hala, hatta bugun oglen uykusundan kalktiginda hergun yaptigim gibi,kuzum ruyanda ne gordun diye sordum, o da yuzunde kocaman bir gulumseme ile annane, dede, buyukbaba ve babanne dedi. Biz hayret ettik babasi ile ama sanirim Karan ciddiydi ....

6 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Arzu'cuğum, Türkiye tatilinden memnun olarak döndüğünüze sevindik.Ama esas tatil- herhalde- bizler için olmuştur.Karan'ı ilk kez kucağıma aldığımda O ikibuçuk aylıktı. Sonra beş aylıkken bıraktık.Tabi ki çok küçük olduğu için yeterince diyolog kuramamıştık.Bu geldiğinizde ise, Karan'la biz birbirimizi yeniden tanıyıp keşfettik.Karan'ın rüyasında bizleri görmesi, bizleri anması çok doğal.Çünkü O'nunla burda çok iyi vakit geçirdik.Karan'la beraberken adeta kendi çocukluğumuza, sizlerin çocukluğuna döndük.Ne büyük keyifti!Yaşantımızda bir boşluk olduğunu biliyorduk ama bu boşluğun boyutlarını siz dönünce daha iyi anladık.Dualarımız sizlerle....Saim Kara

Adsız dedi ki...

Sevgili Arzu,
Hosgeldiniz! Donusunuze cok sevindim. Diger taraftan geride biraktiklariniz adina uzuldum. Fotograflara bakinca Karan'a olan sevginin buyuklugunu anlamak hic zor degil, ne kadar mutlu gorunuyor herkes!
Hele Karan'in dedesinin bahsettigi bosluk gozlerimi yasartti. Ben sevmiyorum bu kadar uzakta yasamayi, tekrar anladim.
Dilerim daha sık gorusebilirsiniz.

Tekrar hos geldiniz :)
Opuyorum

sib dedi ki...

arzu,
biz de adrasanda duraklayıp nefes almıstık bu sene..golden river da & changa da:))

oglus cok tatlı cooook ..allah bagıslasın..super bir tatil olmus hem hızlı hem dolu:)

sib dedi ki...

arzu,
biz de adrasanda duraklayıp nefes almıstık bu sene..golden river da & changa da:))

oglus cok tatlı cooook ..allah bagıslasın..super bir tatil olmus hem hızlı hem dolu:)

Adsız dedi ki...

Canım kardeşlerim
seneler geçiyor .. karan hepimize neşe saçtı ve devam ediyor , iyiki gelip hepberaber olduk ve özlem giderdik.
seneye tekrar özletmeyin .