13 Temmuz 2012 Cuma

Alaz Kiz 1.Yasinda

 Alaz kizim,
 Kucuk melegim, dogali, ailemize katilali bir yil oldu. Zaman nasil gecti inan anlamadik. Hayat bu, sen de ogreneceksin, cabuk buluyor yolunu. Iyi ki geldin,iyi ki dogdun. Bana,bize nazar boncugu oldun iri mavis gozlerinle. Tam da unutmaya yuz tutmusken icimizdeki yeni hayat heyecanini, yeniden yasattin bize ta en basindan.
 Abinle basladik yeniden ogrenmeye,seninle devam ediyoruz  hep birlikte. Her cocuk farki olur diyorlardi hep,ama yasamadan anlamasi cok zor , gercekten sen de cok baskasin abinden. Biz yeniden guvenle hayata katilmaya calisan bir can yetistirmeyi ogrenirken, abin de paylasmayi ve citlembik bir kiz kardese ornek olmayi ogreniyor sayende.
Umarim sen de abin kadar duyarli, sevgi dolu ve sevecen olursun. Umarim sana rehber olmak konusunda da en iyisini yapabiliriz. Dilerim Allah'dan yeni yeni yurumeye basladigin su hayatta sonuna kadar emin adimlarla ilerlersin. Dilerim o isildiyan gozlerin her zaman aydinlatir etrafini .
 Hep mutlu ol guzel kizim, hep umut dolu ol hayatin tum zorluklari karsinda, yol boyunca biz olabildigimiz kadar yaninizdayken, abinin varligi ile isik bul kalaninda.
 Benim kardes sevgisini tatmak icin firsatin olmadi ama ,sen o kadar sanslisin ki dunyanin en tatli abisine sahip oldun. Umarin omrunuz boyunca birbirinizin yaninda olur, her tokezlediginizde birbiriniz elinden tutarsiniz.
 Iyiki dogdun Alaz kizim, iyi ki geldin aramiza. Varligin hepimize hediye. Uzun, saglikli, mutlu ve sans dolu bir yasam olur Insallah.

Annen.
 

 


1 yorum:

Saim Kara dedi ki...

Alaz kızımızın birinci yaş günü kutlu olsun.Alaz kıza nice uzun ve mutlu yıllar diliyorum.O bizim biricik çiçeğimiz.Dualarım hep onunla olacak..Dedesi